Välkommen till din
begravningsbyrå i Limhamn

Malmö

Limhamns Begravningsbyrå

På Limhamns Begravningsbyrå möts du av erfarna och engagerade rådgivare. Vi hjälper dig med alla delar av begravningen, t ex val av kyrka eller annan lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och ett minnesvärt avsked utifrån dina och den avlidnes önskemål.

Varmt välkommen!

040-16 76 00
Om oss

Om oss på Limhamns Begravningsbyrå

Hos oss på Limhamns Begravningsbyrå är det personliga mötet viktigt. Vi följer dig från första samtalet till gravsättningen är gjord. Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar. Oavsett vilken tro du har och oavsett vilken typ av avsked du vill göra.

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många praktiska frågor att ta ställning till.

Vi på Limhamns Begravningsbyrå har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, borgerliga som religiösa. Och vi är vana att möta människor från många olika kulturer. Därför kan vi hjälpa dig att få ett så fint och unikt avslut som möjligt.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. En del som kontaktar oss vill bara få stöttning vid valet av kista, medan andra vill ha hjälp med både planering av ceremoni och juridik. Vi kan hjälpa dig med allt som behövs före, under och efter begravningen.

I mötet med våra kunder ställer vi höga krav på oss själva. Inte minst när det handlar om respekt. När du vänder dig till oss vill vi att du ska känna att vi har respekt för din närstående och för dig som efterlevande.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Rosa ros med gröna blad

Hittade du inte rätt kontor?

Du kan söka bland alla våra kontor här.

Bild på Stockholm
Kontakta oss
This field is for validation purposes and should be left unchanged.