Om oss

Om oss på Limhamns Begravningsbyrå

Hos oss på Limhamns Begravningsbyrå är det personliga mötet viktigt. Vi följer dig från första samtalet till gravsättningen är gjord. Efter många år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar. Oavsett vilken tro du har och oavsett vilken typ av avsked du vill göra.

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många praktiska frågor att ta ställning till.

Vi på Limhamns Begravningsbyrå har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, borgerliga som religiösa. Och vi är vana att möta människor från många olika kulturer. Därför kan vi hjälpa dig att få ett så fint och unikt avslut som möjligt.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi kan stötta dig precis så mycket eller lite du vill. En del som kontaktar oss vill bara få stöttning vid valet av kista, medan andra vill ha hjälp med både planering av ceremoni och juridik. Vi kan hjälpa dig med allt som behövs före, under och efter begravningen.

I mötet med våra kunder ställer vi höga krav på oss själva. Inte minst när det handlar om respekt. När du vänder dig till oss vill vi att du ska känna att vi har respekt för din närstående och för dig som efterlevande.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du möts av samma byrå, samma människor och samma engagemang som tidigare – men i en lite ny form.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF